fbpx

Marshmallow

Design Jaakko Mäntylä

Mmm… runsas ja herkullinen istuttava. Pehmeä, mutta napakka tuntuma leppoisaan oleskeluun. Silmiä hiveleviä pehmeitä muotoja ja kokoja riittää. Leppoisa tai ärhäkkä. Päätät itse, miten väreillä, kangasmateriaaleilla ja kokoonpanoilla leikittelet.

Marshmallow on monipuolinen kokonaisuus eri moduuleita ja istuinleveyksiä. Jopa käsinoja toimii istumapaikkana. Leveämpi nojatuoli käy pienen tilan sohvaksi. Rahin kanssa teet istuimesta ruhtinaallisen rentoutumispaikan.

Marshmallow-kulmasohvan perusversiolla järjestät reilusti istumatilaa ja suurempana kokonaisuutena vielä enemmän. Lämmin kokonaisuus eri leveyksinä houkuttelee sohvan ystävää viivähtämään pidemmäksikin aikaa. Rauhallinen ulkoasu ja profiili mahdollistavat tuoteperheen osien yhdistelemisen sekä sijoittelun niin ettei tila näytä rauhattomalta tai ahtaalta.

Marshmallow-raheja on kahta eri kokoa. Molemmat sopivat saumattomasti istuinten kaveriksi tai tarjottimen laskutasoksi. Siirrettävät rahit ovat monesti kiinteitä jatkoja käytännöllisemmät. Piristä kokonaisuutta omilla väriyhdistelmilläsi. Rahit sopivat hyvin myös julkisten tilojen kalustamiseen.

  • Laadukas kangasverhoilu eri vaihtoehdoilla.
  • Vaahtomuovitäyte.
  • Runko koivuvaneria.
  • Jalkoina puiset tallat korkeus 18 mm.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

0