fbpx

mallisto

Big boy

Tuhti kaveri rennolla otteella. Tämän sohvan linjakkaisiin muotoihin on helppo ihastua ja istahtaa jäykistelemättä. Big Boy sopii hienosti oleskeluun tai seuranviettoon. Luonnonväriset tai maalatut koivupuuosat täydentävät sopuisaa kokonaisuutta ja antavat ulkoasuun ilmavuutta. Kokeile kankaana räväkkää kuviokuosia tai rauhallista yksiväristä..

– katso

Mundo

Mundosta voit sanoa, että sohvani on linnani. Sohvalle on hyvä palata kertaamaan maailmalla nähtyä. Tilaa ja kodikkuutta kaipaavalle ensiluokkainen valinta yhdessäoloon, ajanviettoon ja omiin hetkiin.

–  katso

Nordic Luxury

Menneen ajan käsityöhenkeä tähän päivään sovitettuna. Ajassa mukana oleva valinta tarkkaan mietittyine kangasleikkauksineen ja puuosineen. Mukava ja ryhdikäs istuma-asento.

–  katso

Nordic Luxury Executive

Nordic Luxury Executive nojatuolin upea metallirunko hienoine yksityiskohtineen ja verhoilun viimeistely tekevät tästä tuolista tilan kruunun.

–  katso

Grand

Palkitse itsesi oman maun mukaisella lounge-tunnelmalla. Vahvat linjat ja ylväs ulkomuoto pitävät kiinni hetkessä. Grand-sohvalla teet tilastasi edustavan, joten siinä viihtyvät myös vieraasikin. Syfco:n verhoilumateriaalien valikoimasta löydät varmasti suosikkisi. Nauti ylellisestä hetkestä musiikin virratessa. Grand tuo iloa arkeen ja juhlaan.

– katso

ruutu_panoraama_0101

Ruutu

Katseenvangitsijana Ruutu on visuaalisesti astetta elävämpi vaihtoehto ylellisestä tunnusta tinkimättä. Koristeompeleella täydennetyt värikkäät ruudut luovat persoonallisen vaikutelman sisustukseen. Pienissä tiloissa käsinojaton sohva toimii käytännöllisenä vaihtoehtona. Ryhmänä ruutu antaa eloa suuriinkin tiloihin.

–  katso

Divaani

Perinteinen divaani on edelleen voimissaan ja sopii sinulle, joka haluat hieman enemmän muotoja kalusteelta. Parhaimillaan näyttävällä ja ylellisellä kankaalla.

–  katso

Marshmallow

Mmm… runsas ja herkullinen istuttava. Pehmeä, mutta napakka tuntuma leppoisaan oleskeluun. Silmiä hiveleviä pehmeitä muotoja ja kokoja riittää. Leppoisa tai ärhäkkä.

–  katso

0